En beretning om ultracykling

Posts

Mål og drømme

De fleste af os har drømme.

Vi drømmer om, hvad vi virkeligt godt kunne tænke os. Nogle drømme går vi efter, og andre bliver skudt til hjørne med et hav af undskyldninger.

Et mål er større end en drøm.

Et mål er en drøm, der planlægges og tages action på.

RAAM har i mange år været den ultimative drøm. En drøm om at afprøve den ypperste grænse som motionsrytter. Efter at have prøvet kræfter med RAD, hvor jeg fandt ud af, at det faktisk er meget sjovt at cykle mange kilometer i træk, er min drøm om RAAM blot blevet endnu stærkere.

Min drøm om RAAM har jeg selv skudt til hjørne 100 gange med en undskyldning om, at det er for dyrt, og jeg aldrig kan rejse den økonomi, der skal til for at få dette projekt til at flyve og hvor finder jeg 10 personer, der vil med? Jeg har med misundelse se andre komme i mål med dette projekt og stille til start.

Jeg har besluttet at gøre min drøm til et mål. Jeg kan ikke længere sidde den overhørig, og jeg ved jeg kommer til at fortryde det, hvis jeg ikke prøver. Der er meget, der skal falde på plads, og der er mange kilometer, der skal cykles, kilo der skal tabes, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at stille til start og have en chance for at gennemføre. Igen er det et stort puslespil, hvor vi skal samle alle brikkerne, og arbejde på, at vi får de rigtige med på rejsen, så vi står med et færdigt puslespil ved målstregen.

Det er et vildt projekt, og min mave er ved at boble over af spænding, men jeg bliver nødt til at kaste mig ud på usikker grund og give det et skud. Derfor vil jeg kører RAD 1600 i maj 2023 for at høste endnu flere erfaringer samt sikre mig en kvalifikation til RAAM i 2024. Har jeg det rigtige hold og økonomi til det, kan I finde mig ved startstregen i Oceanside i juni 2024.

Leave a Reply

da_DKDanish